logo
 Vårt sentralbord: 3832 0800 er åpnet mandag - fredag kl. 07:30 - 15:30 - Vår vakttelefon 480 31 000 kan nås utenom disse tider.  Mandag 29. november  2021 
VELKOMMEN
 » Nyheter
 » rescueDAYS.no
INFORMASJON
 » Om oss
 » Kontakt oss
 » Våre leverandører
 » Miljø/Kvalitet
 » Personvernerklæring - GPDR
BRANN & REDNINGSBILER
 » Leverte brannbiler
 » Leverte småbiler
 » Leverte tankbiler
 » Leverte stigebiler og lifter
 » Leverte flyplassbrannbiler
 » Leverte dykkerbiler
 » Biler for salg og utleie
 » Bilmontert utstyr
STASJONÆRT UTSTYR
 » Simulator
 » Kontainer
 » Slangepleie
SERVICE
 » Egenes Service Team informerer
 » Reservedeler
NETTBUTIKK UTSTYR
 » Generell Informasjon
 » Nyheter
 » Besøk nettbutikken
NETTBUTIKK  
 » Heros® brannhjelm
 » Støvler
 » Hansker
 » Brannbekledning
 » Gaveartikler
 » Pumper
 » Strålerør og monitorer
 » Skumutstyr
 » Slanger og tilbehør
 » Kuplinger og Armaturer
 » Miljø- og kjemikalievern
 » Skumvæske og Pulver
 » Elektrisk utstyr
 » Verktøy, hjelpemidler og varsling
 » Rømningsveier og førstehjelp
 » Hydraulisk Redn.verktøy
 » Pneumatisk redning
 » Røykvifter og -maskiner
 » Brannbilinnredning og festemateriell
 » Restekasse
 BRANN & REDNINGSBILER: Leverte tankbiler
Torsdag 26.08.21
Vi gratulerer Rana brann og redning med ny branntankbil med 12000 liters tank

Rana brann og redning har kjøpt brannbil fra oss fra tidligere og har nå fått levert ny branntankbil med hele 12000 liter vann og kraftig takkanon bygget på et Scania 6x4*4 chassis. 3-akslet chassis med kort akselavstand og løft- og svingbar boggiaksel gir veldig god fremkommelighet på alle vegtyper og alle føreforhold.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer kombinert brannpumpe NH35 med normal- og høytrykkstrinn med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar (maksimalytelse 4200 l/min) og 400 l/min ved 40 bar. Pumpen er utstyrt med varmekappe tilkoplet motorens kjølevann for oppvarming og sikker drift sommer som vinter. Den er utstyrt med en Rosenbauer RM35 vann/skumkanon på taket for effektiv slokking når det kreves store mengder og lang kastlengde. Rosenbauer Fix-Mix skumblandesystem gjør at man kan drive effektiv slokking med vann eller vann/skum på normaltrykk og på slangetrommel på høytrykk.

Vi takker enda en gang for tilliten og gratulerer med ny branntankbil!


LES MER »

Tirsdag 01.06.21
Vi gratulerer Haugaland brann og redning iks med enda en Egenes brannbil på Scania chassis

Haugaland brann og redning iks har flere brannbiler fra Egenes fra før. Denne gang har de fornyet bilparken med en Egenes branntankbil med frontkanon bygget på et Scania P450 4x2 chassis.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer kombinert brannpumpe NH35 med normal- og høytrykkstrinn med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar (maksimalytelse 4200 l/min) og 400 l/min ved 40 bar. Pumpen er utstyrt med varmekappe tilkoplet motorens kjølevann for oppvarming og sikker drift sommer som vinter.

Bilen har farger og merking med prismatisk refleksfolie i henhold til ny standard for brann- og redningskjøretøyer NS 11060:2019

Vi takker for tilliten og gratulerer med ny branntankbil!


LES MER »

Fredag 25.09.20
Vi gratulerer Nordre-Land Brannvesen med ny branntankbil på MAN TGS 28.510 6x4*4 chassis

Nordre-Land Brannvesen har kjøpt flere brannbiler fra oss, og har denne gang investert i ny branntankbil. Bilen er i Egenes miljøvennlige konsept med tank og påbygg i ett, som gir stor vektbesparelse i forhold til andre påbyggsløsinger og gir ekstra vektreserve til vann og eller utstyr.

Bilen er en topp moderne vanntankbil GTLF 12000 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen, Rosenbauer pumpe bygget på et MAN TGS 28.510 6x4*4 chassis.

Bilen har farger og merking med prismatisk refleksfolie i henhold til ny standard for brann- og redningskjøretøyer NS 11060:2019

Vi gratulerer med ny moderne vanntankbil og takker for tilliten!


LES MER »

Lørdag 27.06.20
Vi gratulerer Nord-Aurdal Brannvesen med ny kombinert branntankbil på Scania chassis med mannskapskabin

Nord-Aurdal Brannvesen har flere brannbiler fra oss i sin stall, og har denne gang investert i ny branntankbil. Bilen er i Egenes kompakte versjon med en akselavstand på bare 3550 mm for liten svingradius og god fremkommelighet. Tank og påbygg i ett gir stor vektbesparelse i forhold til andre påbyggsløsinger og gir ekstra vektreserve til vann og eller utstyr.

Bilen er en topp moderne vanntankbil GTLF 10000/300 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen, Rosenbauer pumpe, Fix-Mix skumblandesystem. Bilen er videre utstyrt med mannskapskabin, frontmontert vinsj og batteridrevet hydraulisk redningsverktøy og har to godt utnyttede skaprom for utstyr.

Bilen kan dermed fungere som redningsbil eller selvstendig ekstra brannbil i tillegg til å være tankbil.


LES MER »

Tirsdag 03.09.19
Vi gratulerer Eigersund Brann og redning med ny branntankbil på Scania 6x2*4 chassis

Det er alltid ekstra hyggelig å kunne levere brannbil til en av våre nabobyer, denne gang til Egersund. Eigersund Brann og redning har to brannbiler fra Egenes fra før av og har denne gang investert i ny branntankbil. Vi gratulerer med ny moderne vanntankbil og takker for tilliten!

Bilen er en topp moderne vanntankbil GTLF 12000 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen, Rosenbauer pumpe og uttak for takkanon bygget på et Scania P450 6x2*4 chassis i den nye NTG serien.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer NH35 pumpe med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Digital betjening på pumpen, digital fjernbetjening med forsterket Bluetooth for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset. Utvendig nivåmåler med LED paneler på begge sider.


LES MER »

Torsdag 07.03.19
Vi gratulerer Lunner-Gran brann og redning med ny branntankbil på MAN chassis

I samarbeid med MAN Truck & Bus Norge og Slåttland Mek Industri AS har vi stått for brannteknisk utrusting på en ny branntankbil til Lunner – Gran brann og redning.

Branntankbilen med Palfinger krokløft og 10000 liter rustfri tank er bygget på et MAN TGS 26.420 6x4-4 chassis med Hydrodrive drift på framhjulene.

Vi gratulerer med ny bil og takker for tilliten!


LES MER »

HER KAN DU LESE MER OM BRANNPUMPEN »

Lørdag 16.02.19
Vi gratulerer Kristiansund med ny branntankbil på det første chassis fra oss i den nye NTG serien fra Scania

Nordmøre brann og redning er etablert, og vi gratulerer med ny branntankbil til stasjonen i Kristiansund. Det er flere brannbiler fra oss i Kristiansund, og brannvesenet har denne gang investert i ny branntankbil. Vi gratulerer med ny moderne vanntankbil og takker for tilliten!

Bilen er en topp moderne vanntankbil GTLF 12000 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen, Rosenbauer pumpe og uttak for takkanon bygget på et Scania P450 6x2*4 chassis i den nye NTG serien.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer NH35 pumpe med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde. Bilen er utstyrt med trådløs fjernbetjening for bil, pumpe og kanon.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Digital betjening på pumpen, digital fjernbetjening med forsterket Bluetooth for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset. Utvendig nivåmåler med LED paneler på begge sider.


LES MER »

Mandag 17.12.18
Vi gratulerer Fitjar brann og redning med ny branntankbil på Scania P450 6x2*4 chassis med CrewCab og elektronisk takkanon

Fitjar brann og redning ha fått seg en flott vanntankbil GTLF 10000/300 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x2*4 chassis med mannskapskabin CP28, og vi gratulerer.

Bilen er et alt-i-ett multiverktøy med stor vanntank, skumsystem og Rosenbauer RM25C takkanon med joy-stick for betjening fra førerhus mens man kjører. Den har også spylesystem i fronten for rengjøring av veier og sykkelstier for strøsand. Bilen har en Rosenbauer NH35 brannpumpe med Fix-Mix skumblandesystem, også dette med betjening fra førerhuset sammen med joy-stick for takkanonen.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde. De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Det er digital betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Fredag 21.09.18
Vi gratulerer Suldal Kommune med ny branntankbil på Scania P450 DB 6x2*4 chassis

Suldal Kommune har flere brannbiler fra oss i sin stall, og har denne gang investert i ny branntankbil som skal plasseres på Sand stasjon. Brannvesenet i Suldal har gått inn i Haugaland Brann og Redning IKS og bilen er merket i henhold til dette. Vi gratulerer med ny moderne vanntankbil og takker for tilliten!

Bilen er en topp moderne vanntankbil GTLF 12000/400 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen, Rosenbauer pumpe, Fix-Mix skumblandesystem og takkanon bygget på et Scania 6x2*4 chassis.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer NH35 pumpe med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Videre digital betjening på pumpen, digital joy-stick for kanon og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Mandag 06.08.18
Vi gratulerer Kristiansandsregionen Brann og Redning IKS med enda en ny branntankbil Scania chassis fra oss

Vi gratulerer Kristiansandsregionen Brann og Redning IKS med ny moderne vanntankbil GTLF 8000 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer NH35 pumpe bygget på et Scania 4x4 chassis.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer pumpe med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Utvendig nivåmåler med LED grafikk er også en del av systemet, videre ny betjening på pumpen, for kanon på taket og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Fredag 29.06.18
Vi gratulerer Øvre Romerike Brann og redning med ny branntankbil på Scania P450 DB 6x2*4 chassis

Tidligere i år fikk Øvre Romerike Brann og redning ny brannbil fra oss. Denne gang bytter de ut branntankbilen vi leverte i 1999. Vi gratulerer med ny moderne vanntankbil og takker for tilliten!

Bilen er en topp moderne vanntankbil GTLF 12000/400 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen, Rosenbauer pumpe, Fix-Mix skumblandesystem og takkanon bygget på et Scania 6x2*4 chassis.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer NH35 pumpe med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Videre digital betjening på pumpen, digital joy-stick for kanon og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Fredag 29.12.17
Vi gratulerer Karmøy Brann- og redningsvesen med ny branntankbil med CAFS anlegg og RM15C frontkanon på Scania 4x2 chassis

Vi gratulerer vår gode kunde; Karmøy Brann- og redningsvesen, med årets siste leveranse fra Flekkefjord, en ny moderne vanntankbil. Karmøy har en rekke brannbiler fra oss i sin stall, to av dem med Rosenbauer CAFS skumanlegg. Når de nå skulle ha en tankbil med CAFS anlegg for bruk i bl.a. tunellinnsats ble bil med Rosenbauer utstyr et naturlig valg. Vi takker nok en gang for tilliten!

Bilen er en topp moderne vanntankbil GTLF 8000/200 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og pumpe, CAFS skumanlegg og frontkanon fra Rosenbauer bygget på et Scania 4x4 chassis.

CAFS anlegget med kompressor og skumblander er plassert i en kasse med tett lokk på taket for å ikke oppta plass i skaprommene og for å redusere støy fra kompressoren.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer pumpe med CAFS skumslokkeanlegg med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Videre digital betjening på pumpen, for trådløs for kanon og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Tirsdag 19.12.17
Vi gratulerer Flekkefjord Brannvesen med ny branntankbil på Scania P450 6x4*4 chassis med CrewCab og elektronisk takkanon

Ekstra hyggelig å ha levert ny brannbil til Flekkefjord Brannvesen i dag. Ny moderne vanntankbil GTLF 10000/300 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x4*4 chassis med mannskapskabin CP28.

Bilen er kjøpt med tilskudd fra Statens Vegvesen med tanke på innsats i de mange tunellene rundt Flekkefjord og er i tillegg til stor vanntank og skumsystem også utstyrt med Rosenbauer RM25C takkanon med joy-stick for betjening fra førerhus mens man kjører. Den har også trådløs fjernbetjening for bruk inntil 400 meter borte fra bilen. Bilen har en Rosenbauer NH35 brannpumpe med Fix-Mix skumblandesystem, også dette med betjening fra førerhuset og fra den trådløse kontrolleren.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde. De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Det er digital betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Fredag 17.11.17
Vi gratulerer Modum Brannvesen med ny branntankbil med CAFS anlegg på Scania P370 4x4 chassis

Vi gratulerer Modum Brannvesen med ny moderne vanntankbil GTLF 8000/200 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 4x4 chassis.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer pumpe med CAFS skumslokkeanlegg med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Utvendig nivåmåler med LED grafikk er også en del av systemet, videre ny betjening på pumpen, for kanon på taket og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Torsdag 26.10.17
Vi gratulerer Orkdal Brann og Redning med ny branntankbil på Volvo 6x2*4 chassis

Så har Orkdal Brann og Redning fått ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar drikkevannsikker Polypropylen.

Den har Rosenbauer pumpe og kanon i fronten og på taket, og er i tillegg utstyrt med frontspyledyser som kan benyttes under kjøring i lav hastighet til rengjøring av bl.a. sykkelstier etter vinterens sandstrøing.

Bilen er proppfull med teknologi fra Rosenbauer, det hele bygget opp rundt det nye CAN- bus styringssystemet LCS 2.0. Trådløs fjernbetjening av pumpe og kanon i tillegg til betjening i førerhus, på pumpepanel og på taket gjør at man har en unik fleksibilitet i betjeningen.

En rekke moderne løsninger satt i system. Se på bildene og døm selv;


LES MER »

Fredag 18.08.17
Vi gratulerer Strand Brannvesen med ny branntankbil på Scania P410 4x2 chassis

Vi gratulerer Strand Brannvesen med ny moderne vanntankbil GTLF 9000 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 4x2 chassis.

Bilen er utstyrt med Rosenbauers nye CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Utvendig nivåmåler med LED grafikk er også en del av systemet, videre ny betjening på pumpen, for kanon på taket og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.

All intern kommunikasjon på brannbilen foregår med CAN datakabler, chassis og brannteknisk del "snakker" sammen via en spesialtilpasset chassismodul. Systemet kan også kommunisere med brannvesen, servicetekniker og produsent over internett. Feilsøking og retting kan utføres uten at teknikeren må være tilstede ved bilen.


LES MER »

Mandag 05.06.17
Vi gratulerer Østre Agder Brannvesen med ny branntankbil på Scania P450 4x4 chassis

Vi gratulerer Østre Agder Brannvesen med ny moderne vanntankbil GTLF 8000 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 4x4 chassis.

Rosenbauer presenterte sitt nye CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler på den store brannbilmessen Interschutz i Tyskland i juni 2015. Systemet ble presentert sammen med den nye serien Panther flyplassbrannbiler og AT kommunale brannbiler (slik de har fått i Bergen). Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Utvendig nivåmåler med LED grafikk er også en del av systemet, videre ny betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.

All intern kommunikasjon på brannbilen foregår med CAN datakabler, chassis og brannteknisk del "snakker" sammen via en spesialtilpasset chassismodul. Systemet kan også kommunisere med brannvesen, servicetekniker og produsent over internett. Feilsøking og retting kan utføres uten at teknikeren må være tilstede ved bilen.


LES MER »

Søndag 14.05.17
Vi gratulerer Hurum Brannvesen med ny branntankbil på Scania P410 4x4 chassis

Vi gratulerer Hurum Brannvesen med ny moderne vanntankbil GTLF 8000/200 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 4x4 chassis.

Bilen er bygget med tanke på innsats i Oslofjordtunellen og er således utstyrt med Rosenbauer RM25C takkanon med trådløs fjernbetjening fra førerhuset, og har Rosenbauer NH35 brannpumpe med Fix-Mix skumblandesystem med betjening fra førerhuset.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde. De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Det er digital betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.

All intern kommunikasjon på brannbilen foregår med CAN datakabler, chassis og brannteknisk del "snakker" sammen via en spesialtilpasset chassismodul. Systemet kan også kommunisere med brannvesen, servicetekniker og produsent over internett. Feilsøking og retting kan utføres uten at teknikeren må være tilstede ved bilen.


LES MER »

Torsdag 03.11.16
Vi gratulerer Tromsø Brann og redning med ny branntankbil på Scania P450 6x4*4 chassis

Vi gratulerer Tromsø Brann og redning med ny moderne vanntankbil GTLF 12000/600 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x4*4 chassis.

Rosenbauer presenterte sitt nye CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler på den store brannbilmessen Interschutz i Tyskland i juni 2015. Systemet ble presentert sammen med den nye serien Panther flyplassbrannbiler og AT kommunale brannbiler (slik de har fått i Bergen). Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Utvendig nivåmåler med LED grafikk er også en del av systemet, videre ny betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.

All intern kommunikasjon på brannbilen foregår med CAN datakabler, chassis og brannteknisk del "snakker" sammen via en spesialtilpasset chassismodul. Systemet kan også kommunisere med brannvesen, servicetekniker og produsent over internett. Feilsøking og retting kan utføres uten at teknikeren må være tilstede ved bilen.


LES MER »

Lørdag 09.04.16
Vi gratulerer Alta Brann- og redningskorps med ny branntankbil på Scania P450 6x2*4 chassis

Vi gratulerer Alta Brann- og redningskorps med ny moderne 11000 liters vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x2*4 chassis.

LES MER »

Søndag 13.12.15
Vi gratulerer Lofoten Brann- og redningsvesen med ny branntankbil på Scania P450 DB 6x2*4 HNA chassis

Vi gratulerer Lofoten Brann- og redningsvesen med ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania P450 DB 6x2*4 HNA chassis.

Bilen passer bra sammen med brannbil og fremskutt enhet de har fått tidligere fra oss.


LES MER »

LES MER OM DEN BÆRBARE PUMPEN »

LES MER OM KANONEN HER »

HER KAN DU LESE MER OM BRANNBILEN I LOFOTPOSTEN »

Lørdag 20.06.15
Vi gratulerer Herøy Kommune med ny branntankbil på Volvo FH500 Jevnlast 6x2*4 chassis

Vi gratulerer Herøy Brann- og redning med ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen, Rosenbauer pumpe og Weber batteridrevet redningsverktøy bygget på et Volvo FH500 Jevnlast 6x2*4 chassis.

10500 liter vann og 500 hk motor gjør dette til en av de kraftigste vanntankbilene vi har levert.

Det store og høye førerhuset ble valgt for å gi plass til 4 mannskaper.


LES MER »

LES MER OM BATTERIDREVET REDNINGSVERKTØY HER »

Lørdag 28.02.15
Vi gratulerer Austevoll Kommune med ny branntankbil på Scania P410 6x2*4 chassis

Vi gratulerer Austevoll Brann- og redning med ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x2*4 chassis.

LES MER »

LES OMTALE I LOKALAAVISEN HER »

Lørdag 26.04.14
Ny branntankbil levert til Odda Brann- og redning GTLF 11500

Vi gratulerer Odda Brann- og redning med ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x2*4 chassis.
Odda bytter ut sin gamle branntankbil som også kom fra Flekkefjord med en ny moderne branntankbil.


LES MER »

Torsdag 20.03.14
Ny branntankbil levert til Bømlo Brannvesen

Vi gratulerer Bømlo Brannvesen med ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 4x2 chassis.
Bømlo har også tidligere fått brannbiler fra oss, og nå fornyes stallen med en moderne branntankbil med tilsvarende pumpetype som tidligere leverte biler for enkleste mulig betjening.


LES MER »

Lørdag 01.02.14
Vi gratulerer Ålesund Brannvesen KF med ny kroktankbil på Scania chassis

Vi gratulerer Ålesund Brannvesen KF med ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar polypropylen (drikkevannsikker) montert på krokramme, med Rosenbauer pumpe med Perkins dieselmotor levert på et Scania 6x4*4 chassis med Palfinger krokløfter.

Vi har tidligere levert dykkerbil, stigebil, slukkebil og røykdykkerbil til Ålesund Brannvesen KF, nå fornyes stallen med ytterligere en brannbil fra Egenes. Denne gang en moderne branntankbil med Scania chassis og Rosenbauer pumpe.


LES MER »

Onsdag 11.12.13
Vaktskifte i Gulen og Masfjorden Brannvesen på Matre stasjon

Den gamle Scania snutebilen bygget hos O.C. Axelsen i Flekkefjord pensjoneres og byttes ut med en ny Mercedes Actros bygget hos Egenes Brannteknikk i Flekkefjord.
Frontpumpe byttes ut med moderne hekkpumpe med CAFS skumslokkeanlegg.

Vi gratulerer Gulen og Masfjorden Brannvesen med ny vanntankbil til Matre stasjon fra Egenes Brannteknikk AS. Stor kapasitet på vann, kraftig pumpe med digitale betjening og en kapasitet på 2500 l/min ved 10 bar.
Topp fremkommelighet med kort akselavstand og elektronisk antispinn, samt perfekt vektfordeling. Mercedes Actros chassis med moderne Euro 5 motor på 440 hk, Telligent automatskiftet girkasse og luftfjæring.


LES MER »

Lørdag 07.09.13
Ny branntankbil levert til Sarpsborg Brannvesen GTLF 10500/500

Vi gratulerer Sarpsborg Brannvesen med ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen (drikkevannsikker) og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x2*4 chassis.
Vi har tidligere levert røykdykkerbil til Sarpsborg Brannvesen, nå fornyes stallen med en moderne branntankbil med Scania chassis og Rosenbauer pumpe.


LES MER »

LES OM MOTTAKELSEN I LOKALAVISEN HER »

Onsdag 13.03.13
Ny branntankbil levert til Kristiansandsregionens Brannvesen (KBR)

Vi gratulerer Kristiansandsregionens Brannvesen med ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x2*4 chassis. Stor kapasitet på hele 10500 liter.
KBR har flere brannbiler fra Flekkefjord i sin stall, nå fornyes stallen med en moderne branntankbil med tilsvarende chassis- og pumpetype som tidligere leverte biler for enkleste mulig betjening.


LES MER »

Torsdag 29.03.12
Ny branntankbil levert til Volda Kommune

Vi gratulerer Volda Brann og redning med ny moderne vanntankbil med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen, Rosenbauer pumpe og kanon bygget på et Scania chassis.
I 2010 fikk Volda ny brannbil fra oss, nå er stallen komplettert med en moderne branntankbil med samme chassis- og pumpetype for enklest mulig betjening.


LES MER »


DIN HANDLEKURV  
Handlevognen er tom!
SØK


Informasjon
Nettbutikk
FIRMAINFORMASJON

Egenes Brannteknikk AS
Nulandsvika 1
N-4405 Flekkefjord
Tel: 38 32 08 00
e-post: post@egenes.as
24-t vakt: 480 31 000Copyright © 2014, Egenes Brannteknikk AS
  Utviklet av iServ AS