logo
 Vårt sentralbord: 3832 0800 er åpnet mandag - fredag kl. 07:30 - 15:30 - Vår vakttelefon 480 31 000 kan nås utenom disse tider.  Torsdag 20. januar  2022 
VELKOMMEN
 » Nyheter
 » rescueDAYS.no
INFORMASJON
 » Om oss
 » Kontakt oss
 » Våre leverandører
 » Miljø/Kvalitet
 » Personvernerklæring - GPDR
BRANN & REDNINGSBILER
 » Leverte brannbiler
 » Leverte småbiler
 » Leverte tankbiler
 » Leverte stigebiler og lifter
 » Leverte flyplassbrannbiler
 » Leverte dykkerbiler
 » Biler for salg og utleie
 » Bilmontert utstyr
STASJONÆRT UTSTYR
 » Simulator
 » Kontainer
 » Slangepleie
SERVICE
 » Egenes Service Team informerer
 » Reservedeler
NETTBUTIKK UTSTYR
 » Generell Informasjon
 » Nyheter
 » Besøk nettbutikken
NETTBUTIKK  
 » Heros® brannhjelm
 » Støvler
 » Hansker
 » Brannbekledning
 » Gaveartikler
 » Pumper
 » Strålerør og monitorer
 » Skumutstyr
 » Slanger og tilbehør
 » Kuplinger og Armaturer
 » Miljø- og kjemikalievern
 » Skumvæske og Pulver
 » Elektrisk utstyr
 » Verktøy, hjelpemidler og varsling
 » Rømningsveier og førstehjelp
 » Hydraulisk Redn.verktøy
 » Pneumatisk redning
 » Røykvifter og -maskiner
 » Brannbilinnredning og festemateriell
 » Restekasse
 BRANN & REDNINGSBILER: Leverte stigebiler og lifter
Lørdag 20.11.21
Vi gratulerer Halden Brannvesen med ny Rosenbauer L32A-XS 3.0 stigebil på Mercedes Arocs 2542L 6x2*4 chassis

Halden Brannvesen har erstattet sin gamle stigebil med en ny og moderne bil bl.a. med større kurv med større nyttelast, større sikkerhet og moderne betjening med CAN-bus styring. Valget falt denne gang på en stigebil med Metz teknologi, en Rosenbauer L32A-XS 3.0.

Bilen er bygget på et Mercedes Arocs 2540L 6x2*4 chassis, som har PowerShift3 automatgir, ordinær bakhjulsdrift og styrbar/løftbar boggiaksel. Chassiset er også utstyrt med hydraulisk drift på foraksel for bedre fremkommelighet på glatt underlag. På bilen er de tradisjonelle sidespeilene erstattet med kameraløsning med skjermer på A-stolpene.

Stigebilen er i siste utgave fra Rosenbauer type XS 3.0 - moderne stigebil med leddet øvre del. Design påbyggskonsept i ekstruderte aluminiumsprofiler med innfelte LED lister som arbeidsbelysning og stor 500 kg kurv for 5 personer med full åpning i fronten. Stige med 32 meter arbeidshøyde og 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater. Kurven kan kjøres ned til bakken foran bilen, noe som forenkler adkomst i trange gater hvor man ikke kan svinge stigen til siden. 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde). Rosenbauer CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats.

Bilen har merking med prismatisk refleksfolie i henhold til ny standard for brann- og redningskjøretøyer NS 11060:2019.


LES MER »

Mandag 27.09.21
I morgen er det klart for Brann og Redning 2021 på Gardermoen, og vi stiller bl.a. med Halden sin nye stigebil på vår utestand!

Arrangøren opplyste lørdag om følgende:
I tråd med regjeringens gjenåpning lørdag 25. september er det ikke krav om gyldig koronasertifikat eller negativ test ved deltagelse på Brann & Redning 2021. Men det gjøres oppmerksom på at folk må holde seg hjemme hvis de har nyoppståtte luftveissymptomer.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår stand, hvor vi bl.a. viser Halden Brannvesen sin flotte nye stigebil, nemlig en Rosenbauer L32A-XS 3.0 CAN Safety påbygget et Mercedes Arocs chassis.

Stigebilen er av type XS 3.0, har leddet øvre del og et moderne påbyggskonsept med utstrakt bruk av LED belysning, 500 kg kurv for 5 personer med full åpning i fronten. 32 meter stige med knekkarm spesielt egnet for trange gater. Kurven kan settes ned foran bilen, 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), Rosenbauer CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats.


LES MER »

Fredag 01.11.19
Vi gratulerer Hallingdal Brann- og redningsteneste med ny Rosenbauer L32A-XS 3.0 stigebil på MAN 15.290 4x2 chassis

Forsikringsselskapet Varig, Gjensidige Hallingdal, ønsket å gi Hallingdal Brann- og redningsteneste en jubileumsgave i forbindelse med deres 130 års jubileum. Brannvesenet har lenge hatt et ønske om å anskaffe et høyderedskap, og gaven fra Varig ble vår demonstrasjonsstige som vi bl.a. har hatt utstilt på Brann og Redning på Gardermoen. Stigebilen er bygget med Metz teknologi, og er en Rosenbauer L32A-XS 3.0 bygget på MAN 15.290 4x2 chassis. Vi takker for tilliten og gratulerer med jubileum og med ny bil!

Stigebilen er i siste utgave type XS 3.0 - moderne stigebil med leddet øvre del på MAN chassis. Moderne påbyggskonsept med utstrakt bruk av LED belysning, 500 kg kurv for 5 personer med full åpning i fronten. 32 meter stige med knekkarm spesielt egnet for trange gater. Kurven når ned til bakken bare 2,6 meter foran bilen, 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), Rosenbauer CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats.

Hallingdal Brann- og redningsteneste fikk i forbidelse med brannløftet levert en brannbil med Rosenbuer Emerec navigasjonssystem - de ble så begeistret for dette systemet at de valgte samme løsning på stigebilen. Her kan alle kartdata, innsatsplaner og data om hydranter enkelt deles mellom maskinene. Automatisk alarmering og navigasjon oppkoplet med direkte forbindelse til Tetra og alarmsentral.


LES MER »

HER KAN DU LESE MER OM DEN BÆRBARE PUMPEN »

Fredag 02.11.18
Utleielift Rosenbauer B32 på Mercedes Econic levert til Rogaland brann og redning

Vi har levert en utleielift til Rogaland brann og redning som skal benyttes frem til de får sin nye 42 meter brannlift fra oss til neste år.

Vi takker for tilliten og håper at bilen svarer til forventningene.

Bilen er en DEMO brannlift fra Tyskland som er av tilsvarende utgave som vi leverte til Hedmarken Brannvesen for noen år siden.

Etter leieperioden hos Rogaland brann og redning er bilen klar for salg på det norske markedet.


LES MER »

Lørdag 29.09.18
Vi gratulerer Larvik Brann og Redning med ny Rosenbauer L32A-XS 3.0 stigebil på Scania P450 4x2 chassis

Larvik Brann og Redning har hatt en Metz stigebil siden 2000, denne ville de nå skifte ut, og de ønsket en ny og moderne stige med større kurv, moderne betjening og leddet øvre del. Valget falt enda en gang på en stigebil med Metz teknologi, en Rosenbauer L32A-XS 3.0 stigebil Scania P450 4x2 chassis.

Larvik har en lav jernbanebro midt i sentrum og for å kunne komme under denne ble det valgt et lavbygget chassis fra Scania med 60 % lavprofildekk.

Den gamle stigen er til salgs og dere kan finne annonsen på linken til høyre.

Stigebilen er i siste utgave type XS 3.0 - Moderne stigebil med leddet øvre del på Scania chassis. Nytt påbyggskonsept med utstrakt bruk av LED belysning, ny 500 kg kurv for 5 personer med full åpning i fronten. Dykkerstige for bruk sammen med dykkerbilen i vannrelaterte oppdrag. 32 meter stige med 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater, Kurven når ned til bakken bare 2,9 meter foran bilen, 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), Rosenbauer CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats.


LES MER »

LINK TIL SALG AV DEN BRUKTE STIGEN »

Onsdag 12.09.18
Vi gratulerer Hammerfest Brann og Redning med ny Metz L32A-XS 2.0 stigebil på Scania P450 4x2 chassis

Hammerfest Brann og Redning hadde en brannlift som var moden for utskifting. Valget falt på en stigebil denne gangen. En stigebil av i dag er ikke hva den en gang var, med ny romslig og fleksibel kurv, kompakt stigepakke, automatisk nivellering i svingkransen og leddet øvre del passer den perfekt til innsats i en by med mange baker.

Metz L32 A-XS 2.0 - Moderne stigebil med leddet øvre del på Scania chassis. Nytt påbyggskonsept med utstrakt bruk av LED belysning, ny 500 kg kurv for 5 personer med full åpning i fronten. Kan benyttes til redning med rullestol! 32 meter stige med 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater, Kurven når ned til bakken bare 2,9 meter foran bilen, 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), Rosenbauer CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats.


LES MER »

Mandag 21.05.18
Vi gratulerer Gjøvik Brannvesen med ny Rosenbauer B32 brannlift på Scania chassis

Enda en Rosenbauer B32 - 32 meter Brannlift på Scania chassis levert på det norske markedet. Vi gratulerer Gjøvik med en flott maskin. Liften er levert uten rømningsstige for største mulige sideveis rekkevidde.

32 meter redningshøyde, over 27 meter maksimal utlegg til siden, CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, 14 kW strømaggregat for drift av 400V nøddrift fullstendig uavhengig av bilens motor. For øvrig fullspekket med utstyr, se vedlagte bilder. Automatisk nivåutjevning i støttebena sikrer hurtig og trygg innsats skrått terreng.

Bildene er tatt uten Gjøvik Brannvesens merking som de skal utføre selv lokalt.


LES MER »

NETTBASERT SERVICETILGANG »

Onsdag 14.03.18
Vi gratulerer Bergen Brannvesen med første stigebil på over 30 år, at valget falt på en Rosenbauer Metz L32A-XS 2.0 er vi stolte av.

Bergen Brannvesen har ikke hatt en stigebil i sin stall siden 1980 tallet. En stigebil av i dag er ikke hva den en gang var, med ny romslig og fleksibel kurv, kompakte stigepakke, automatisk nivellering i svingkransen og leddet øvre del passer den perfekt til innsats i den gamle bebyggelsen i Sandviken i Bergen.

Metz L32 A-XS 2.0 - Moderne stigebil med leddet øvre del på Scania 6x2*4 chassis. 3-akslet chassis med kort akselavstand og styrbar boggiaksel gir god fremkommelighet i trange bygater og samtidig tilstrekkelig motvekt for trygg og lang rekkevidde. Nytt påbyggskonsept med utstrakt bruk av LED belysning, ny 500 kg kurv for 5 personer med full åpning i fronten. Kan benyttes til redning med rullestol! 32 meter stige med 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater, kurven når ned til bakken bare 2,9 meter foran bilen slik at en får enkel inn- og utlasting. 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), Rosenbauer CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats. Hydraulisk drevet brannpumpe.


LES MER »

LAST NED DATABLAD HER »

Torsdag 15.02.18
Vi gratulerer Flekkefjord Brannvesen med brukt Metz B32 brannlift på MAN chassis

Enda en Metz B32 - 32 meter Brannlift levert på det norske markedet, denne gang på et MAN chassis. Vi gratulerer vår hjemby Flekkefjord med et pent brukt eksemplar av Metz brannlift.

2004 modell brannlift med 32 meter redningshøyde, CAN Industry digital styring for største sikkerhet. Bilen har gått sine første leveår i Nederland og etter en full 10 års kontroll var tiden inn for å gjøre en innsats i Norge. Det to-akslede MAN chassiset og teleskopbom uten redningsstige gir en smidig maskin som passer bra i de trange gatene i Flekkefjord.


LES MER »

Søndag 05.02.17
Vi gratulerer Oslo Brann- og redningsetat med ny Metz L32A-XS 2.0 stigebil til erstatning for den gamle Metz L32 stigebil

Enda en Metz stigebil med leddet øvre del til det norske markedet. Vi gratulerer den trofaste Metz kunde Oslo Brann- og redningsetat med ny flott stigebil.

Metz L32 A-XS 2.0 - Moderne stigebil med leddet øvre del på Scania chassis. Nytt påbyggskonsept med utstrakt bruk av LED belysning, ny 500 kg kurv for 5 personer med full åpning i fronten. Kan benyttes til redning med rullestol! 32 meter stige med 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater, 450 kg kurv når ned til bakken bare 2,9 meter foran bilen, 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), Rosenbauer CAN digital styring for støste sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats. Hydraulisk drevet brannpumpe.


LES MER »

Torsdag 06.10.16
Renovert stigebil levert til Oslo Brann- og redningsetat - Metz L32 på Scania P114L - 2005 modell

Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE) har fire Metz 32 meter stigebiler i innsats og en ny i bestilling som skal leveres på nyåret.

Reservebilen er en Metz L32 på et Scania chassis fra 1996 som går ut av tjeneste når den nye bilen ankommer, og gamle 13 fra 2005 går inn som ny reservebil.

OBRE valgte å få utført en totalrenovering av gamle 13 for å få en best mulig reservebil i stallen. Den komplette bilen har vært hos Metz i Tyskland for stripping, sandblåsing og lakkering, mekanisk overhaling, samt bytte av alle hydraulikkslanger og elektriske komponenter. Det ble også montert nytt påbygg med samme utførelse som dagens XS 2.0 serie av stigebiler med bl.a. utstrakt bruk av LED lys.

Bilen framstår bilen som tilnærmet ny og vil være en flott reserve i et travelt brannvesen. Bildene taler for seg selv. Vi gratulerer!


LES MER »

Onsdag 16.12.15
Brukt Metz stigebil levert til Andøy Brannvesen

Andøy Brannvesen hadde behov for høyderedskap for redning og slukking i høyden. Budsjettet strakk ikke til for en ny bil, og valget falt derfor på en oppgradert brukt stigebil, en Metz L32 fra 1999 som før har gjort tjeneste i Kristiansund.
Etter renovering hos Metz med elektrisk og mekanisk overhaling av støtteben, samt bytte av alle hydraulikkslanger, oljer og de fleste elektriske komponenter i stigedelen framstår bilen i meget god driftssikker stand.
Andøy benyttet også muligheten til å oppgradere bilen med LED belysning, nytt strømaggregat og brannpumpe.

Vi takker for ordren, gratulerer og ønsker lykke til med "ny" redskap!


LES MER »

LES MER OM MOTORSPRØYTEN HER »

LES MER OM LENSEPUMPEN HER »

LES MER OM DEN OPPLADBARE LYSKASTEREN HER »

Tirsdag 10.11.15
Brukt Metz stigebil levert til Hå Brannvesen

Hå Brannvesens gamle liftbil var moden for utskifting. Budsjettet strakk ikke til for en ny bil, og valget falt derfor på en oppgradert brukt stigebil, en Metz L32 fra 2002 som før har gjort tjeneste i Kristiansand.
Etter renovering hos Metz med mekanisk overhaling av støtteben og stigedel, samt bytte av alle hydraulikkslanger, oljer og de fleste elektriske komponenter i stigedelen framstår bilen i god driftssikker stand.
To staute karer fra Jæren var i Flekkefjord i dag og hentet bilen.

Vi gratulerer og ønsker lykke til med "ny" redskap!


LES MER »

Mandag 05.10.15
Vi gratulerer Brannvesenet Sør i Mandal med ny Metz maskinstige med leddet øvre del - Metz L32A-XS påbygget Mercedes Atego

Det var på tide å bytte ut den gamle liften i Mandal. Valget falt på en maskinstige denne gangen. Samme stigeverk som nabobrannvesent i Kristiansand fikk levert tidligere i år, men denne ganegn på et Mercedes Atego chassis. Bilen er en Metz L32A-XS, en 32 meter stige med leddet øvre del. Valg av Atego chassis gjør at man får en stigebil med en egenvekt på under 15 tonn.
32 meter redningshøyde, CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr som strømgenerator med 400V fullstendig nøddrift, sykebårestativ, rørføring til kanon i kurven, samt 450 kg kurv. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats under alle forhold.


LES MER »

Lørdag 29.08.15
Vi gratulerer Kristiansandsregionen brann- og redning med ny Metz L32A-XS stigebil til erstatning for den gamle Metz L32 stigebil

Nok en Metz stigebil med leddet øvre på det norske markedet. Vi gratulerer den trofaste Metz kunde Kristiansandsregionen brann- og redning med ny flott stigebil.

Metz L32 A-XS - Moderne stigebil med leddet øvre del på Scania chassis. 32 meter stige med 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater, 450 kg kurv når ned til bakken bare 2,9 meter foran bilen, 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), CAN digital styring for støste sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats. Hydraulisk drevet brannpumpe.


LES MER »

Onsdag 24.06.15
Vi gratulerer Os Brann- og redningsvesen med sitt første høyderedskap, en ny Metz B32 brannlift på Scania chassis

Nok en Metz B32 på det norske markedet - en 32 meter Brannlift på Scania chassis. Vi gratulerer Os Brann- og redningsvesen med norges sjette Metz brannlift.
32 meter redningshøyde, CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, 14 kW strømaggregat for drift av 400V nøddrift fullstendig uavhengig av bilens motor. For øvrig fullspekket med utstyr, se vedlagte bilder. Automatisk nivåutjevning i støttebena sikrer hurtig og trygg innsats skrått terreng.


LES MER »

PÅ STRAK ARM MED BRANNVESENET - SE OMTALE FRA OVERLEVERINGEN PÅ "MIDTSIDEN.NO" »

Lørdag 28.03.15
Vi gratulerer Kristiansund brann- og redningsvesen med ny Metz L2A-XS stigebil til erstatning for den gamle Metz L32 stigebil

Nok en Metz stigebil med leddet øvre på det norske markedet. Vi gratulerer den trofaste Metz kunde Kristiansund brann- og redningsvesen med ny flott stigebil.

Metz L32 A-XS - Moderne stigebil med leddet øvre del på Scania chassis. 32 meter stige med 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater, 450 kg kurv når ned til bakken bare 2,9 meter foran bilen, 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), CAN digital styring for støste sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats.


LES MER »

Tirsdag 16.12.14
Vi gratulerer Vefsn Brann og Redning i Mosjøen med høyderedskap, og er glade for at valget falt på en Metz B32 på Mercedes Econic 2635 6x2*4 chassis

Oppdraget fra Vefsn Brann og Redning i Mosjøen var klar: Vi vil ha en 32 meter brannlift som går inn i vår garasje. Porten tillater en maksimal høyde på 3,2 meter. Valget falt på en Metz B32 på et lavtbygget Mercedes Econic chassis.

Vi takker for oppdraget og gratulerer Vefsn Brann og Redning med en flott Metz brannlift.

32 meter redningshøyde, CAN digital styring for støste sikkerhet og hastighet, mekanisk drevet brannpumpe, hydraulisk drevet strømgenetrator på 5,5 kW med uttak nede og oppe i kurven. Overtrykksvifte for montering i kurven, pusteluftanlegg med slangeføring til kurven. Automatisk nivåutjevning i støttebena sikrer hurtig og trygg innsats skrått terreng.


LES MER »

Lørdag 09.11.13
Vi har den nye maskinstigen fra Metz klar for demonstrasjon - XS - nå enda nærmere

Metz setter ny standard for maskinstiger med sin nye XS utgave av 32 meter stige med knekkarm.
Vi har en Metz L32A-XS påbygget Scania P400 4x2 som demobil.
32 meter stige med 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater og 450 kg kurv

Ønsker dere å komme til oss for en demonstrasjon eller passer det bedre med en demonstrasjon lokalt på deres eget brannvesen. Ta kontakt med Stein Egenes på 900 26 136 for nærmere avtale.


LES MER »

SE VIDEOANIMASJON HER »

Lørdag 02.11.13
Vi gratulerer Molde Brannvesen med ny Metz B32 brannlift til erstatning for den gamle Metz L32 brannstige

Nok en Metz B32 - 32 meter Brannlift på Scania chassis levert på det norske markedet. Vi gratulerer Molde med norges fjerde Metz brannlift.
32 meter redningshøyde, CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, 14 kW strømaggregat for drift av 400V nøddrift fullstendig uavhengig av bilens motor. For øvrig fullspekket med utstyr, se vedlagte bilder. Automatisk nivåutjevning i støttebena sikrer hurtig og trygg innsats skrått terreng.


LES MER »

Søndag 12.05.13
Metz B32 Brannlift på Mercedes Econic 1833 4x2 chassis levert til Hedmarken Brannvesen

Nok en Metz B32 - 32 meter Brannlift med hydraulisk drevet pumpe levert på det norske markedet, denne gang på et Mercedes Econic chassis. Vi gratulerer Hedmarken Brannvesen med en flott Metz brannlift.
32 meter redningshøyde, CAN digital styring for støste sikkerhet og hastighet, hydraulisk drevet brannpumpe, 14 kW strømaggregat for drift av 400V nøddrift fullstendig uavhengig av bilens motor. Denne gang også med frontmontert vinsj for assistanse ved trafikkulykker, se vedlagte bilde. Automatisk nivåutjevning i støttebena sikrer hurtig og trygg innsats skrått terreng.


LES MER »

Onsdag 01.05.13
Vi gratulerer Drammensregionens Brannvesen IKS med ny Metz maskinstige med leddet øvre del - Metz L32 A CAN påbygget Mercedes Atego

Magirus stigebilen Drammen kjøpte i 1997 var nå dessverre så angrepet av rust i støttebensbjelkene at en reparasjon ble vurdert til ikke å være rentabelt.
I februar i år leverte vi en Metz B32 brannlift til Drammen. Metz leverer stigebiler med nøyaktig samme betjening som på brannliftene, og valget var derfor enkelt når den gamle Magirusstigen skulle byttes ut. Det ble besluttet å kjøpe en Metz L32A, en 32 meter stige med leddet øvre del. Valget falt på et Mercedes Atego chassis denne gang, dermed fikk Drammen en stigebil med egenvekt på under 15 tonn.
32 meter redningshøyde, CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr som strømgenerator med 400V fullstendig nøddrift, sykebårestativ, rørføring til kanon i kurven, samt Metz web baserte overvåkingssystem service4fire. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats til erstatning for den gamle Magirus stigen.


LES MER »

Tirsdag 19.02.13
Metz B32 Brannlift levert til Drammensregionens Brannvesen

Nok en Metz B32 - 32 meter Brannliftl med hydraulisk drevet pumpe på Scania chassis levert på det norske markedet. Vi gratulerer Drammensregionens Brannvesen med norges andre Metz brannlift.
32 meter redningshøyde, CAN digital styring for støste sikkerhet og hastighet, hydraulisk drevet brannpumpe, 14 kW strømaggregat for drift av 400V nøddrift fullstendig uavhengig av bilens motor. For øvrig fullspekket med utstyr, se vedlagte bilder. Automatisk nivåutjevning i støttebena sikrer hurtig og trygg innsats skrått terreng.


LES MER »

Lørdag 22.09.12
Vi gratulerer Trøndelag brann og redningstjeneste med ny Metz maskinstige med leddet øvre del - Metz L32 A CAN påbygget Volvo

Metz L32 A - Stigebil med leddet øvre del på Volvo chassis
Nok en Metz stigebil med leddet øvre på det norske markedet. Vi gratulerer Trøndelag Brann og redningstjenste med ny flott stigebil.
32 meter redningshøyde, CAN digital styring for støste sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats til erstatning for den gamle Magirus stigen.


LES MER »

Onsdag 19.01.11
Metz Brannlift levert til Oslo Brann- og redningsetat

Metz B32 - 32 meter Brannliftl med hydraulisk drevet pumpe på Scania chassis
Første brannlift fra Metz på det norske markedet. Vi gratulerer Oslo Brann og Redningsetat med norges første Metz brannlift.
32 meter redningshøyde, CAN digital styring for støste sikkerhet og hastighet, hydraulisk drevet brannpumpe, 14 kW strømaggregat og for øvrig fullspekket med utstyr. Automatisk nivåutjevning i støttebena sikrer hurtig og trygg innsats skrått terreng.

Bilen ble overlevert i forbindelse med gjenåpning av den restaurete Sagene Brandstation, stasjonen hvor Leif Juster i sin tid vokste opp. Vi gratulerer OBRE med nytt moderne høydemateriell og samtidig med en kjempeflott restaurert brannstasjon.LES MER »

FLERE:
» Renovert stigebil levert til Oslo Brann- og rednin...
» Maskinstige med leddet øvre del - Metz L32 A CAN p...
» Metz kombinert stigebil L20 FA på Mercedes Atego 1...
» Metz brannlift B32 i kompakt utgave på MB Atego 16...
» Metz maskinstige L32 i ny design på Scania P-serie...
» Stigebil Metz DL30 på MB 1419 4x2 1977 mod.
» Metz stigebil på Scania P114 LB 4x2 51/380 hk - Os...
» Maskinstige Metz L32 CAN påbygget MB Atego 1528F -...
» Her finner du link til Metz i Tyskland
» Maskinstige Metz DL 30 PLC påbygget MB Atego 1528F...
» Metz stigebil på Scania P114 LB 4x2 51/380 hk - Os...


DIN HANDLEKURV  
Handlevognen er tom!
SØK


Informasjon
Nettbutikk
FIRMAINFORMASJON

Egenes Brannteknikk AS
Nulandsvika 1
N-4405 Flekkefjord
Tel: 38 32 08 00
e-post: post@egenes.as
24-t vakt: 480 31 000Copyright © 2014, Egenes Brannteknikk AS
  Utviklet av iServ AS