logo
 Vårt sentralbord: 3832 0800 er åpnet mandag - fredag kl. 07:30 - 15:30 - Vår vakttelefon 480 31 000 kan nås utenom disse tider.  Fredag 18. januar  2019 
VELKOMMEN
 » Nyheter
 » rescueDAYS.no
INFORMASJON
 » Om oss
 » Kontakt oss
 » Våre leverandører
 » Miljø/Kvalitet
 » Stilling ledig
BRANN & REDNINGSBILER
 » Leverte brannbiler
 » Leverte småbiler
 » Leverte tankbiler
 » Leverte stigebiler og lifter
 » Leverte flyplassbrannbiler
 » Leverte dykkerbiler
 » Biler for salg og utleie
 » Bilmontert utstyr
SERVICE
 » Egenes Service Team informerer
 » Reservedeler
NETTBUTIKK UTSTYR
 » Generell Informasjon
 » Nyheter
 » Besøk nettbutikken
NETTBUTIKK  
 » Heros® brannhjelm
 » Støvler
 » Hansker
 » Brannbekledning
 » Gaveartikler
 » Pumper
 » Strålerør og monitorer
 » Skumutstyr
 » Slanger og tilbehør
 » Kuplinger og Armaturer
 » Miljø- og kjemikalievern
 » Skumvæske og Pulver
 » Elektrisk utstyr
 » Verktøy, hjelpemidler og varsling
 » Rømningsveier og førstehjelp
 » Hydraulisk Redn.verktøy
 » Pneumatisk redning
 » Røykvifter og -maskiner
 » Brannbilinnredning og festemateriell
 » Restekasse
ISO9001 (KVALITET) OG ISO14001 (MILJØ) SERTIFISERT
 VELKOMMEN: Nyheter
Onsdag 09.01.19
Vi gratulerer Osterøy kommune med ny flott brannbil på MAN 4x4 chassis


Osterøy kommune har fått ny brannbil på MAN chassis. Vi gratulerer med flott ny kombinert brann- og redningsbil med Rosenbauer pumpe, elektrisk vinsj, LED arbeidslys og innredning for brann- og redningsutstyr.

MAN chassiset har original mannskapskabin med forlenget bakvegg for røykdykkere, automatgir og firehjulstrekk.

Bilen er levert med vårt nye smale og romslige påbygg som gir kombinasjon av god fremkommelighet og god plass til utstyr. Bilen er utstyrt med Rosenbauer brannpumpe N35 med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Rosenbauer LCS 2,0 CAN-bus styringssystem med betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utstyr i førerhuset.


LES MER »

Fredag 04.01.19
Norges beste pumpe?


DU FINNER DEN HER I NETTBUTIKKEN »

Torsdag 03.01.19
Vi gratulerer Odda brann og redning med ny VW T6 Transporter utstyrsbil til feierne


Vi leverte i romjulen en utstyrsbil til feierne i Odda brann og redning påbygget en VW Transporter T6. Bilens varerom er kledd med tette vegger med to soner. Den er utstyrt med LOYDS Smartfloor innredning med kraftige uttrekksskuffer under det doble gulvet. I tillegg er det montert en Rosenbauer uttrekksvegg for løst utsyr i bakrommet.

Bilen har fagmerking or er godkjent som utrykningskjøretøy.

LED blålys og elektronisk sirene fra vår faste leverandør Hänsch, med DBS 5000 slim line kombinert blå og gul lysbar på taket, samt Sputnik SL slim line LED blålys i grill og innenfor bakvinduer.


LES MER »

Fredag 21.12.18
God jul og godt nytt år ønskes alle!


Vi har juleferie fra 21.12.18 kl. 13.00 til 02.01.19 kl. 07.00.
Vår vakttelefon (480 31 000) er imidlertid betjent hele tiden.

ÅRET VI HAR BAK OSS
2018 går mot slutten og i Egenes Brannteknikk AS har vi nok et aktivt år bak oss med over 160 millioner i omsetning og ca. 50 leverte biler. Vi har feiret 25 års jubileum og har fått ny logo og ny profil. Vår serviceavdeling har blitt modernisert og oppgradert.

HVA BRINGER 2019
Vi har allerede en rekke biler i ordre for levering i 2019 og er meget fornøyd med situasjonen. Vi står på og er stolte av å beholde vår norske produksjon med dedikerte fagfolk i alle ledd. "Made in Flekkefjord".

Vi takker for samarbeidet i året som har gått, og ønsker alle -

En riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Med vennlig hilsen fra alle oss i
Egenes Brannteknikk AS


Torsdag 20.12.18
Vi gratulerer beredskapen på Equinor Kårstø med ny røykdykkerbil med Rosenbauer POLY CAFS slokkeanlegg på VW Amarok V6 4x4


Beredskapen på Equinor Kårstø har flere brannbiler fra oss i sin stall. Denne gang har de forsterket sin beredskap med en lett brannbil. Bilen er utstyrt med et Rosenbauer POLY CAFS SL50 slokkeanlegg.

Bilen er en VW Amarok dobbeltkabin "Pick-up" med plass for 4 personer. Den har kraftig 224 hk dieselmotor, 4x4 og automatgir. En skikkelig kjøremaskin. Bilen er utstyrt med to Rosenbauer røykdykkerrygger og Hänsch DBS5000 lysbar i kombinert blå/gul utgave i LED utførelse.

Under taktoppen på lasteplanet befinner det seg Sortimo uttrekkskuffer og et Rosenbauer POLY CAFS slokkeanlegg med en vanntank på 50 liter med skumblander som gir en CAFS skumblanding med skumtall 8 ved en ytelse på ca. 22 l/min. Anlegget er utstyrt med en slangetrommel med ultralett Formtex slange med en lengde på hele 40 meter som gir stor aksjonsradius. Kastlengden er ca. 16 meter, og strålen kan således dekke en vegg med over 10 meter høyde (se bilde).


LES MER »

Mandag 17.12.18
Vi gratulerer Fitjar brann og redning med ny branntankbil på Scania P450 6x2*4 chassis med CrewCab og elektronisk takkanon


Fitjar brann og redning ha fått seg en flott vanntankbil GTLF 10000/300 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar polypropylen og Rosenbauer pumpe bygget på et Scania 6x2*4 chassis med mannskapskabin CP28, og vi gratulerer.

Bilen er et alt-i-ett multiverktøy med stor vanntank, skumsystem og Rosenbauer RM25C takkanon med joy-stick for betjening fra førerhus mens man kjører. Den har også spylesystem i fronten for rengjøring av veier og sykkelstier for strøsand. Bilen har en Rosenbauer NH35 brannpumpe med Fix-Mix skumblandesystem, også dette med betjening fra førerhuset sammen med joy-stick for takkanonen.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde. De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Det er digital betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Torsdag 06.12.18
Vi gratulerer Bømlo brann og redning med ny røykdykkerbil på Sprinter 519 4x4


Bømlo brann og redning har flere biler fra oss i Flekkefjord, denne gang har de fått en ny røykdykkerbil og vi gratulerer!

Røykdykkerbil i førerkortklasse C1 for hurtig førsteinnsats med god plass og vektreserve for mannskaper og utstyr. Røykdykkerstoler, vinsj, batteridrevet redningsverktøy og bærbar brannpumpe gir en komplett bil for hurtig førsteinnsats.

Røykdykkerbilen er utrustet på en Mercedes Sprinter 519 KA 4x4. Den har mannskapskabin med Bostrom røykdykkerstoler, frontmontert Warn el-vinsj, Weber E-Force batteridrevet redningsverktøy, Rosenbauer Otter bærbar pumpe, samt bakrom med innredning for øvrig brann- og redningsutstyr.


LES MER »

Mandag 03.12.18
Vi gratulerer Setesdal brannvesen IKS med ny lett Rosenbauer CL brannbil på Sprinter 6x6 chassis.


Setesdal brannvesen IKS har flere brannbiler fra Flekkefjord i sin stall og har denne gangen fått levert en kompakt brannbil i førerkortklasse C1 med totalvekt under 7,5 tonn påbygget et Oberaigner Sprinter 6x6 chassis.

Bilen har et Rosenbauer CL påbygg med mannskapskabin som tilfredsstiller kravene i den europeiske brannbilstandarden EN 1846 integrert i påbygget. Bilen er utstyrt med 2000 liter vanntank og en Rosenbauer Baever brannpumpe på uttrekk i bakrommet.

Warn 12V elektrisk vinsj og Weber Rescue eForce2 batteridrevet redningsverktøy sørger for god beredskap ved trafikkulykker.


LES MER »

Søndag 02.12.18
Vi gratulerer Alstahaug Brannvesen med ny brannbil med kompakt CAFS anlegg på Scania 4x2 chassis


Vi gratulerer Alstahaug Brannvesen med ny brannbil fra Flekkefjord. Bilen er levert med Rosenbauers nye kompakte CAFS skumanlegg. Anlegget komplett med pumpe, skumblander og kompressor er plassert i pumperommet bak på bilen og opptar således ikke verdifull skapplass. Vi takker for tilliten!

Bilen er levert uten røykdykkerstoler i mannskapskabinen, med apparatene på utsvingbare holdere i påbygget, dette for å ha kabinen som "ren sone".

Bilen er utstyrt med Rosenbauer pumpeanlegg med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde. De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Digital betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Lørdag 17.11.18
Vi gratulerer Skånland kommune med enda en ny brannbil på MAN chassis, denne gang for plassering i Grovfjord


Skånland kommune fikk en ny brannbil på MAN chassis fra oss i 2014. Nå har de anskaffet seg enda en tilsvarende bil for plassering på stasjonen i Grovfjord. Vi gratulerer med flott ny kombinert brann- og redningsbil med Rosenbauer pumpe, elektrisk vinsj, LED arbeidslys og Weber eForce redningsverktøy med batteridrift fra 28V Milwakuee batterier.

Brannvesenet valgte igjen et MAN chassis med original mannskapskabin, automatgir og firehjulstrekk.

Bilen er levert med vårt nye smale og romslige påbygg som gir kombinasjon av god fremkommelighet og god plass til utstyr. Bilen er utstyrt med Rosenbauer brannpumpe N35 med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Rosenbauer LCS 2,0 CAN-bus styringssystem med betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utstyr i førerhuset.

Bilen er videre utstyrt med eForce2 batteridrevet redningsverktøy fra Weber Rescue, Rosenbauer Røykvifte og Warn elektrisk vinsj.


LES MER »

Fredag 16.11.18
Vi gratulerer Askvoll brann og redning med ny brannbil med Fix-Mix skumanlegg på Scania 4x4 chassis


Askvoll har lenge ønsket seg ny moderne brannbil. Vi er glad for at valget av leverandør falt på oss og takker for tilliten og ønsker lykke til med ny brannbil!

Bilen er utstyrt med Rosenbauer kombinert brannpumpe NH35 med normal- og høytrykkstrykkstrinn med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar og 400 l/min ved 40 bar. Rosenbauer Fix-mix skumblandesystem.

Pumpen er utstyrt med varmekappe tilkoplet motorens kjølevann for oppvarming og sikker drift sommer som vinter.

Betjening på oversiktlige LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Rosenbauer LCS 2,0 CAN-bus styringssystem med betjening av pumpe og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Torsdag 15.11.18
RVR-bil levert til Finans Norge Forsikringsdrift for plassering hos Sandefjord Brannvesen


RVR er et samarbeid mellom brannetatene og forsikringsnæringen for å redde mest mulig av gjenverdier etter branner, vannlekkasjer og lignende. Forsikringsnæringen gjennom Finans Norge Forsikringsdrift står for finansieringen og driften av RVR.

Finans Norge Forsikringsdrift har igjen fornyet bilparken med en RVR-bil fra Egenes Brannteknikk AS for plassering hos Sandefjord Brannvesen.

Bilen er bygget på et MB Atego 818 Euro 6 chassis, med sandwich skappåbygg med bakløfter. Innredningen er utført med Rosenbauer justeringsskinner for enklest mulig tilpassing til nytt utstyr.


LES MER »

Søndag 11.11.18
Vi gratulerer Selje Kommune, Brann og redning, med ny lett brannbil med UHPS® slokkeanlegg på Sprinter 519 4x4


Lett brannbil i førerkortklasse C1 for hurtig førsteinnsats med god plass og vektreserve for mannskaper og utstyr. Høytrykk slokkeanlegg, batteridrevet redningsverktøy og bærbar brannpumpe gir en komplett bil.

Bilen har tanker for 300 liter vann og 20 liter skum og er utrustet på en Mercedes Sprinter 519 KA 4x4. Den har fastmontert Rosenbauer UHPS® XL slokkeanlegg, mannskapskabin med Bostrom røykdykkerstoler, Weber E-Force batteridrevet redningsverktøy, Rosenbauer Baerver bærbar pumpe, samt bakrom med innredning for øvrig brann- og redningsutstyr.

Rosenbauer UHPS® (Ultra High Pressure System) ble introdusert på markedet i 1990, siden den gang har over 80 anlegg funnet veien til Norge. Velg den originale UHPS du også, utviklet av Rosenbauer for 27 år siden og stadig forbedret og fornyet.


LES MER »

Lørdag 10.11.18
Teknisk påfyll og nyheter fra Hänsch - vår leverandør av varslingsutstyr

Vi har jobbet sammen med Hänsch i over 10 år og fra 2011 ble vi deres representant for det norske markedet. Samarbeidet har vært en suksess og kvalitetsproduktene fra Hänsch passer bra på våre brann- og redningsbiler. Hänsch er Tysklands største leverandør av varslingsutstyr med en markedsandel på hele 70%, og leverer utelukkende produkter testet og godkjent etter europeiske forskrifter som bl.a. oppfyller ECE-R65.

I uke 45 har vi hatt besøk fra Hänsch slik at våre selgere, elektrikere, montører og serviceteknikere kunne få nødvendig faglig påfyll om produktene. Vår avtale om samarbeid ble fornyet og nye produkter ble presentert.

Klikk på LES MER og finn ut mer om nyheter fra Hänsch.


LES MER »

HER KAN DU LASTE NED HÄNSCH KATALOGEN »

LINK TIL HÄNSCH FACEBOOKSIDE »

Mandag 05.11.18
Vi gratulerer Kongsberg brann og redning med lett brannbil på Mercedes X-klasse med Rosenbauer POLY CAFS SL100 slokkeanlegg


Kongsberg brann og redning har flere brannbiler fra oss i sin stall. Denne gang har de forsterket sin beredskap med en lett brannbil på stasjonen i Hvittingfoss. Bilen er utstyrt med et Rosenbauer POLY CAFS SL100 slokkeanlegg.

Bilen er bygget opp på en Mercedes X-klasse pick-up med 3250 kg tillatt totalvekt. Den er utstyrt med sleider over slokkeanlegget for to røykdykkerapparater for hurtig og trygg førsteinnstas. Alt utstyr er plassert i skitten sone på lasteplanet. Innredning, vannmengde og utstyr er tilpasset totalvekten slik at den kan kjøres lovlig med full vanntank og mannskap i utrykningsklar stand.

Slokkeanlegget har en vann/skumtank på 100 liter som gir en CAFS skumblanding med skumtall 8 ved en ytelse på ca. 20 l/min. Anlegget er utstyrt med en slangetrommel med ultralett Formtex slange med en lengde på hele 40 meter som gir stor aksjonsradius. Kastlengden er ca. 16 meter, og strålen kan således dekke en vegg med over 10 meter høyde (se bilde).

Gulvet i bakrommet er kledd med aluminiums tåreplater for plassering av ekstra utstyr.


LES MER »

Fredag 02.11.18
Utleielift Rosenbauer B32 på Mercedes Econic levert til Rogaland brann og redning


Vi har levert en utleielift til Rogaland brann og redning som skal benyttes frem til de får sin nye 42 meter brannlift fra oss til neste år.

Vi takker for tilliten og håper at bilen svarer til forventningene.

Bilen er en DEMO brannlift fra Tyskland som er av tilsvarende utgave som vi leverte til Hedmarken Brannvesen for noen år siden.

Etter leieperioden hos Rogaland brann og redning er bilen klar for salg på det norske markedet.


LES MER »

Fredag 02.11.18
Vi gratulerer Setesdal Brannvesen IKS med enda en ny bil påbygget VW Amarok


Setesdal Brannvesen IKS fikk i august en innsatslederbil utrustet på VW Amarok fra oss, nå har de fått en tilsvarende bil.

Kanskje dette er bilen for dere som ikke har behov for mer enn to seter. Varebilavgiften er overkommelig og bilen aktiveres uten MVA og med fradrag for MVA på driftsutgifter i brannvesenets regnskap.

Bilen er av typen dobbeltkabiner "Pick-up" med plass for 2 personer samt utstyr, og har kraftig 224 hk dieselmotor, 4x4 og er utstyrt med automatgir. En skikkelig kjøremaskin. Bilen er utstyrt med Hänsch DBS5000 blålys i LED utførelse, samt kraftige KC ekstralys i LED utførelse.

Brannvesenet skal selv stå for merking av bilene etter egen standard med hjelp av lokalt firma.


Onsdag 31.10.18
Brannbil til Norges Brannskole


I dag har Johannes og Ronny fra Norges Brannskole vært en tur i Flekkefjord og hentet en brannbil som skal benyttes på brannskolen frem til de får sine tre nye biler fra oss til neste år.

Vi ønsker god tur nordover og håper at bilen svarer til forventningene.

Bilen er den første vi bygget på Scanias nye NTG chassis og ble brukt som introduksjonsbil på Scanias demosenter i Södertälje i Sverige.

Etter leieperioden på Norges brannskole er bilen klar for salg på det norske markedet.


LES MER »

Mandag 29.10.18
Vi gratulerer Bremanger brann og redning med lett brannbil på IVECO chassis med CAFS slokkeanlegg


Bremanger Kommune har fått overlevert ny lett brannbil under 7,5 tonn med Rosenbauer CAFS slokkeanlegg fra oss.

Bilen er en fullverdig brannbil på IVECO 4x2 chassis med en tillatt totalvekt på 7,2 tonn, slik at den kan kjøres på C1 sertifikat. Brannbilen har Rosenbauers CL (Compact Line) påbygg med mannskapskabin for 3 røykdykkere integrert i påbygget.

Bilen er utstyrt med 1000 liters vanntank og 100 liter skumtank, samt en vannpumpe med en ytelse på 1000 l/min ved 10 bar og et CAFS15 skumanlegg med elektrisk drevet skumblander med innblanding fra 0,1 - 6%. Kompressor drevet av pumpens kardangaksel. som gir et skumtall fra 4 - 15 på CAFS uttakene gjør at bilen kan levere store mengder slokkemiddel.

Bilen har også god skapplass med omfattende innredning og vektreserve for brannteknisk utstyr.
Den er utstyrt med Rosenbauer røykvifte og Weber eForce2 batteriverktøy.

Vi gratulerer med en topp moderne brannbil!


LES MER »

Mandag 29.10.18
Vi gratulerer Karmøy brann- og redningsvesen med ny brannbil med kompakt CAFS anlegg på Scania 4x2 chassis


Vi gratulerer vår gode kunde; Karmøy brann- og redningsvesen, med enda en brannbil fra Flekkefjord. Bilen er denne gang levert med Rosenbauers nye kompakte CAFS skumanlegg. Anlegget komplett med pumpe, skumblander og kompressor er plassert i pumperommet bak på bilen og opptar således ikke verdifull skapplass. Vi takker nok en gang for tilliten!

Bilen er levert uten røykdykkerstoler i mannskapskabinen, med apparatene på utsvingbare holdere i påbygget, dette for å ha kabinen som "ren sone".

Bilen er utstyrt med Rosenbauer pumpeanlegg med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde. De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Digital betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Fredag 26.10.18
Østerrikes nasjonaldag 26. oktober


I dag er det Østerrikes nasjonaldag og vi gratulerer våre venner og kolleger i Østerrike med dagen!


Torsdag 25.10.18
Vi gratulerer Bjarkøy med ny lett brannbil på MB Sprinter 4x4 under 3,5 tonn


Bjarkøy har kjøpt en lett brannbil bygget på en 3,5 tonns Sprinter og er bl.a. utstyrt med Rosenbauer UHPS® slokkeanlegg, Weber batteridrevet redningsverktøy og har plass for 4 mann, hvorav 2 røykdykkere, gir en fleksibel enhet for hurtig førsteinnsats.

Vi gratulerer med en innholdsrik bil.


LES MER »

Lørdag 20.10.18
Ny distribusjonsavtale med Rosenbauer undertegnet


Vi har representert Rosenbauer på det norske og islandske markedet i med enn 25 år. Avtalen med Rosenbauer og det gode samarbeidet har bidratt til bedriftens utvikling og suksess gjennom alle disse årene.

Over 900 brann- og redningsbiler har forlatt fabrikken i Flekkefjord siden starten og utallige pumper, hjelmer, strålerør, kanoner og annet utstyr med den velkjente Rosenbauer logoen har funnet veien til norske og islandske brannvesen gjennom oss.

Forrige uke ble distribusjonsavtalen fornyet med en enkel seremoni og undertegning i Linz i Østerrike.


Torsdag 18.10.18
Vi ønsker vår nye servicekoordinator, Jan-Reidar Bringsli, velkommen på laget!


I dag vil vi presentere vår servicekoordinator Jan-Reidar Bringsli.

Jan-Reidar begynte hos oss 14. august og har allerede rukket å bli varm i trøya. Etter eget sigende trives han godt i det hektiske og gode miljøet hos oss, og vi synes han passer perfekt inn i vår stab.

Han har fagbrev som elektriker fra 2001 og har jobbet som elektriker, servicetekniker og leder av serviceavdelingen hos SIEMENS og BRAVIDA. Kundebehandling og teknisk forståelse er hans styrke, og en brennende interesse for gamle brannbiler har han gjennom sitt verv som styremedlem i Flekkefjord Brannbilklubb, hvor han er med på restaurering av en brannbil bygget hos OCA i Flekkefjord på 1950 tallet.

Har du et teknisk problem, har behov for service eller teknisk bistand når du Jan-Reidar på telefon: 975 91 115, eller e-post: jan-reidar@egenes.as.

Vi ønsker Jan-Reidar velkommen til oss og lykke til!


Tirsdag 02.10.18
Vi gratulerer Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS med enda en lett brannbil med UHPS® slokkeanlegg på Sprinter 519 4x4


Tidligere i år fikk Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS en lett brannbil av oss, her presenterer vi en helt lik bil som ble levert i forbindelse med Brann & Redning 2018.

Bilen har 300 liter vann og 20 liter skum og er utrustet på en Mercedes Sprinter 519 4x4 Euro 6. Den har fastmontert Rosenbauer UHPS® XL slokkeanlegg, mannskapskabin med Bostrom røykdykkerstoler, Warn vinsj, Weber E-Force batteridrevet redningsverktøy, Rosenbauer Fanergy røykgassvifte, bakrom med innredning for brann- og redningsutstyr.

Rosenbauer UHPS® (Ultra High Pressure System) ble introdusert på markedet i 1990, siden den gang har over 80 anlegg funnet veien til Norge. Velg den originale UHPS du også, utviklet av Rosenbauer for 27 år siden og stadig forbedret og fornyet.


LES MER »

Lørdag 29.09.18
Vi gratulerer Larvik Brann og Redning med ny Rosenbauer L32A-XS 3.0 stigebil på Scania P450 4x2 chassis


Larvik Brann og Redning har hatt en Metz stigebil siden 2000, denne ville de nå skifte ut, og de ønsket en ny og moderne stige med større kurv, moderne betjening og leddet øvre del. Valget falt enda en gang på en stigebil med Metz teknologi, en Rosenbauer L32A-XS 3.0 stigebil Scania P450 4x2 chassis.

Larvik har en lav jernbanebro midt i sentrum og for å kunne komme under denne ble det valgt et lavbygget chassis fra Scania med 60 % lavprofildekk.

Den gamle stigen er til salgs og dere kan finne annonsen på linken til høyre.

Stigebilen er i siste utgave type XS 3.0 - Moderne stigebil med leddet øvre del på Scania chassis. Nytt påbyggskonsept med utstrakt bruk av LED belysning, ny 500 kg kurv for 5 personer med full åpning i fronten. Dykkerstige for bruk sammen med dykkerbilen i vannrelaterte oppdrag. 32 meter stige med 4,7 meter knekkarm i ny utførelse spesielt egnet for trange gater, Kurven når ned til bakken bare 2,9 meter foran bilen, 32 meter redningshøyde uavhengig av avstøttingsbredde (også innenfor bilens bredde), Rosenbauer CAN digital styring for største sikkerhet og hastighet, fullspekket med utstyr. Automatisk terrengregulering i dreiekransen sikrer hurtig og trygg innsats.


LES MER »

Tirsdag 25.09.18
Besøk vår utstilling på Brann og Redning 2018 på Thon Congress, Gardermoen 27. og 28. september
Egenes Brannteknikk stiller tradisjonen tro med en rekke forskjellige biler og utstyr.

Hovedattraksjonen ute i år er verdens første brannbil på det nye NTG chassiset i 4x2 utgave fra Scania, i tillegg har vi også et NTG chassis i 4x4 utgave. Vi har en Rosenbauer L32A stigebl i den nye XS 3.0 utgaven.

Egenes Brannteknikk feirer 25 års jubileum i år, og vi presenterer vår nye profil og logo på utstillingen.

Vi har stand både ute og inne, ute med hele 7 biler og inne som vanlig et bredt utvalg brann og redningsutstyr.

Håper vi ses på Gardermoen!

På vår stand ute har vi følgende biler med:
- Egenes Brannbil påbygget Scania NTG P360 4x2
- 2. Scania P500 4x4 chassis i NTG serien
- 3. Stigebil Rosenbauer LA32A XS 3.0 påbygget Scania P450 4x2
- 4. Tankbrannbil 12000/400 påbygget Scania P450 6x2*4
- 5. Lett brannbil på med Rosenbauer UHPS slokkeanlegg påbygget Mercedes Sprinter 519 4x4
- 6. Slokkebil med POLY-CAFS anlegg påbygget Mercedes X-klasse DOKA Pickup

Inne finner dere bl. annet følgende:
- Egenes nye serie av høytrykks og CAFS slokkespyd
- Rosenbauer EMEREC Navigasjonssystem
- Weber e-Force2 - batteriverktøy
- Nytt slagspett med kule og avtakbar spiss
- SETO-light kraftige LED lyskastere
- Høytrykksslokker med skjærende funksjon fra CRISTANINI
- Komplett program av varslingslys fra Hänsch

Egenes nye presentasjonsbrosjyre har vi også med, kom innom for ditt eksemplar.

Du kan også treffe vår nye servicekoordinator, Jan-Reidar Bringsli

Kom innom ute eller inn for en brannprat, vi håper å se deg!


Tirsdag 25.09.18
Egenes Brannteknikk fyller 25 år i år og markerer begivenheten med ny logo og ny profil.
På jubileumsfesten sist lørdag ble flere ansatte hedret for lang og tro tjeneste. Seks ansatte og styreleder har vært med siden starten i 1993.

Vår økonomisjef går av med pensjon i år og han ble også takket for innsatsen.

Bedriften er godkjent lærebedrift i flere fag og har til en hver tid lærlinger. To av dem har bestått fagprøven i år og har fått fagbrev, dette ble også markert.

I forbindelse med markeringen har bedriften fått utarbeidet en ny presentasjonsbrosjyre, den kan du lese på denne linken:LINK TIL NY BROSJYRE »

Fredag 21.09.18
Vi gratulerer Suldal Kommune med ny branntankbil på Scania P450 DB 6x2*4 chassis


Suldal Kommune har flere brannbiler fra oss i sin stall, og har denne gang investert i ny branntankbil som skal plasseres på Sand stasjon. Brannvesenet i Suldal har gått inn i Haugaland Brann og Redning IKS og bilen er merket i henhold til dette. Vi gratulerer med ny moderne vanntankbil og takker for tilliten!

Bilen er en topp moderne vanntankbil GTLF 12000/400 med miljøvennlig tankpåbygg i 100 % gjenvinnbar Polypropylen, Rosenbauer pumpe, Fix-Mix skumblandesystem og takkanon bygget på et Scania 6x2*4 chassis.

Bilen er utstyrt med Rosenbauer NH35 pumpe med CAN-bus styringssystem med LCS 2.0 styringspaneler. Systemet har logiske betjeningsflater og gjør at man kan programmere standard betjening tilpasset den enkelte kunde.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Videre digital betjening på pumpen, digital joy-stick for kanon og panel for betjening av brannteknisk utrusting i førerhuset.


LES MER »

Fredag 14.09.18
Vi gratulerer Evenes Brannvesen med ny brannbil på Mercedes Atego 4x4 chassis


Evenes Brannvesen har fått levert en standard mannskapsbil bygget på et Mercedes Atego 4x4 chassis. Vi takker for tilliten og ønsker lykke til med ny brannbil!

Bilen er utstyrt med Rosenbauer brannpumpe N35 med en nominell ytelse på 3500 l/min ved 10 bar og en maksimal ytelse på over 4000 l/min.

De analoge instrumentene for nivå er bl.a. byttet ut med LCD skjermer hvor viktig informasjon vises med tydelig grafikk med farger. Rosenbauer LCS 2,0 CAN-bus styringssystem med betjening på pumpen og panel for betjening av brannteknisk del i førerhuset.

Bilen er videre utstyrt med Rosenbauer Fanergy røykvifte, og Fireco pneumatisk lysmast med kraftige LED lyskastere i 24V utgave og en Warn elektrisk vinsj.


LES MER »

FLERE:
» Brukt stigebil til salgs - Metz L32, 2000 modell
» Vi gratulerer Hammerfest Brann og Redning med ny M...
» Når regnet høljer ned!
» RVR-bil levert til Finans Norge Forsikringsdrift f...
» Vi gratulerer Setesdal Brannvesen IKS med ny bil p...
» Vi ønsker vår nye selger for brann og redningsutst...
» Ny lærling hos oss - denne gang i kontor- og admin...
» Vi gratulerer Kristiansandsregionen Brann og Redni...
» SOMMERFERIE
» Vi gratulerer Austevoll Brann og redning med ny br...
» Vi gratulerer Hallingdal brann og redning IKS, Nes...
» Vi gratulerer Midt-Hedmark brann- og redningsvesen...
» Vi gratulerer Vestfold Interkommunale Brannvesen I...
» Vi gratulerer Øvre Romerike Brann og redning med n...
» Vi gratulerer Øvre Romerike Brann og redning med n...
» Vi gratulerer Grimstad Brannvesen med ny brannbil ...
» Enda en brannbil fra Egenes til en av Norges utpos...
» Vi søker etter ny Økonomisjef
» RVR-bil levert til Finans Norge Forsikringsdrift f...
» Vi gratulerer Gjøvik Brannvesen med ny Rosenbauer ...
» Vi gratulerer Oslo Brann- og redningsetat med enda...
» Gratulerer med dagen!
» Vi gratulerer Kragerø Brannvesen med ny røykdykker...
» Vi har vært igjennom en revisjon av våre styringss...
» Vi gratulerer Oslo Brann- og redningsetat med ny b...
» Nyhetsbrev April 2018
» Vi gratulerer Nordre Land Brannvesen med ny Pajero...
» Vi gratulerer Forsand brannvesen med ny lett brann...
» Vi gratulerer Hydro Karmøy med lett brannbil på IV...
» Vi gratulerer Vardø Brann- og redningskorps med ny...
» PÅSKEFERIE
» Vi gratulerer Åfjord Kommune med ny røykdykkerbil ...
» Vi gratulerer Hå Brannvesen med pent brukt brannbi...
» Vi gratulerer Bergen Brannvesen med første stigebi...
» Ny dykkerbil på Mercedes Sprinter 519cdi 4x4 lever...
» Grunnet stor ordrereserve søker vi etter inntil 5 ...
» Vi gratulerer Hemnes Brannvesen med ny Audi Q7 qua...
» Fotograferingsdate med ny skjønnhet fra Scania
» Vi gratulerer Statoil Mongstad med ny kjemikaliebi...
» Vi gratulerer Flekkefjord Brannvesen med brukt Met...
» Vi gratulerer Sande Brannvern med ny brannbil på S...
» Vi gratulerer Meldal brannvesen med ny lett brannb...
» Godkjent lærebedrift 2018 - Vest-Agder
» Vi gratulerer Oslo Brann- og redningsetat med enda...
» Nyhetsbrev Januar 2018
» Vi gratulerer Bergen Brannvesen med ny røykdykkerb...
» VI HAR LEDIGE STILLINGER SOM KONTORLÆRLING, SVEISE...
» Vi gratulerer Karmøy Brann- og redningsvesen med n...
» Vi gratulerer Os brann og redning med ny røykdykke...
» Vi gratulerer Flekkefjord Brannvesen med ny brannt...


DIN HANDLEKURV  
Handlevognen er tom!
SØK


Informasjon
Nettbutikk
FIRMAINFORMASJON

Egenes Brannteknikk AS
Nulandsvika 1-3
N-4400 Flekkefjord
Tel: 38 32 08 00
e-post: post@egenes.as
24-t vakt: 480 31 000


VÅRE LEVERANDØRER

Copyright © 2014, Egenes Brannteknikk AS
  Utviklet av iServ AS